Malmö Stad Logotyp

Uppdaterad: 19 mars 2020

Distansundervisning från och med 19/3

Folkhälsomyndigheten rekommenderar att gymnasieskolor ska övergå till utbildning på fjärr eller distans.

Malmö stads gymnasieskolor övergick till distansundervisning från och med torsdag den 19 mars. Förändringen gäller tills vidare.

Skolbyggnaden är därmed stängd för elever tills vidare, bortsett från följande undantag. Elevhälsan kommer fortsatt att finnas tillgänglig på skolorna via telefon och mejl samt för förbokade individuella möten med elever. Om du som är elev behöver teknisk support gällande din IT-utrustning kan du höra av dig till skolan och boka ett möte för att få hjälp med detta.

Lunch kommer inte att serveras på skolan.

Elever behöver använda sitt @skola.malmo.se-konto för att få tillgång till Malmö Apps och därigenom undervisningsmaterialet. Utöver skoldatorn kan Malmö Apps även nås via andra datorer, läsplatta och mobil som har tillgång till internetuppkoppling.

Det är varje elevs ansvar att stanna hemma i dessa tider och samtidigt ta ansvar för sina studier.

Vi vädjar också till vårdnadshavare att stötta eleverna i detta ansvar och att alla förstår vikten av att distansundervisningen följs.

På engelskaPDF

På arabiskaPDF